Home Stiri mondene Iată cum a primit Denis vestea că va face parte din juriul „Vocea României”!

Iată cum a primit Denis vestea că va face parte din juriul „Vocea României”!

de Clara
  • Denis și Theo Rhose sunt noii membri ai juriului emisiunii „Vocea României”.
  • Solistul The Motans l-a înlocuit pe Horia Brenciu.
  • Denis a spus cum a primit vestea că se vrea a fi furat.

Denis este unul dintre cei mai noi jurați ai emisiunii „Vocea României”. Acesta i-a luat locul lui Horia Brenciu în una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de la PRO TV.

Cum filmările au început de doar câteva zile, acesta a povestit despre momentul în care i s-a propus să fie jurat, fiind copleșit pe deplin de cele întâmplate.

Denis a fost copleșit de vestea că va face parte din juriu

„E un entuziasm amestecat cu un soi de gardă. Sunt aici ca să ajut oamenii, nu poți să fii anxios în asemenea situație. A fost neașteptat, am mers la audiții, am făcut-o din plăcere, am zis să o fac, să văd cum e, for fun. Și, când m-au sunat și mi-au spus «Vezi că ai să fii în Vocea!», nu îmi venea să cred.

Credeam că cineva face o glumă. Adică mă simt pregătit pentru acest tip de show, de spectacol, de concurs. Sunt gata, sunt sigur că am ce să ofer concurenților de la «Vocea României», dar, pur și simplu, eu nu m-am gândit niciodată că aș face parte dintr-un juriu.

Trebuie să transmită, să înțeleagă că muzica e despre trei elemente: vibe, despre mesajul pe care îl transmiți și cum îl poți transmite, dacă poți să atingi tu inimile alea sau nu.

Uită-te la mine, capacitățile vocale sunt o chestie de gust, nu e neapărat să duci 10 game sau 10 octave! E foarte important să știi cum mânuiești cu această voce!”, a spus acesta pentru cei de la cancan.ro.

Theo Rose împarte scaunul cu Smiley

„Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică. «Vocea României» ar fi fost un ideal pentru mine, doar că am copilărit la țară și, atunci, nu am reușit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea.

După care, am venit la liceu în București și mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu știam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în fața multor oameni talentați, concurenți la «Vocea României». Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție, ca să pot să îi destresez”, a spus Theo Rose, conform vbiz.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies