Home Stiri mondene Iată cum a reușit Adda să slăbească într-un timp record!

Iată cum a reușit Adda să slăbească într-un timp record!

de Buinoschi Andreea

Adda a reușit că câștige lupta cu kilogramele. Mândră tare de rezultatul obținut, artista a împărtășit bucuria și cu fanii săi, cărora însă le-a spus și despre problema cu care se confruntă în aceste momente.

„Eu am avut un stil de viață nesănătos. Trebuie să iau un tratament, este o dietă recomandată de specialiști”, a spus soția lui Cătălin Rizea, în urmă cu mai multă vreme. Acum, după ce a reușit să ajungă la numărul de kilograme pe care l-a vrut, Adda trebuie să meargă cu hainele la modificat, pentru că i-au rămas mari, semn că dieta și-a făcut efectul.

„Outfit-ul ăsta îmi plăcea super tare și, acum, uitați-vă și voi. Trebuie să îl duc la modificat. Sunt largi rău de tot”, a spus artista pe pagina sa de Instagram.

Adda a participat la Asia Express, competiție care i-a adus multă simpatie din partea publicului, datorită modului în care reacționa, în special față de soțul ei. În cadrul unui interviu acordat celor de la okmagazine.ro, cei doi soți au povestit despre relația lor, după ce multă lume și-a dat cu părerea legat de acest subiect, odată întorși din Asia Express.

„Ne-am cunoscut dintr-o întâmplare. Niște prieteni ai mei trăgeau de mine să mergem la mare, la gagici, aveam vreo 25 de ani atunci. Eu, cu vreo două zile înainte, ziceam că nu mai vreau să merg, apoi, cu o zi înainte, m-am sucit şi am zis că merg.

Addei îi intrase în program un concert pe ultima sută de metri, tot la mare. Unui prieten al meu îi plăcea o prietenă a Addei şi trăgea de mine să ne vedem puţin cu ele. Şi am zis «OK» şi din 30 de minute, cât ar fi trebuit să stăm cu ele, am stat până dimineața. A doua zi ne-am văzut la plajă şi bineînțeles că Addei i-a plăcut foarte tare de mine. Cum intram în apă, intra şi ea şi zicea să o iau în brațe că îi e frică de valuri…

Mie îmi plăcea de ea, sincer, chiar mă uitam la ea. Mi-a plăcut din prima seară, îţi dai seama, că altfel nu stăteam eu o noapte întreagă de vorbă”, au spus cei doi, pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Susa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..