Home Stiri mondene Iată cum a reușit Gina Pistol să dea jos 15 kg într-o lună!

Iată cum a reușit Gina Pistol să dea jos 15 kg într-o lună!

de Clara

După ce Gina Pistol a devenit mamă, așa cum se întâmplă în cazul tuturor femeilor, corpul ei a trecut prin schimbări foarte mari. Deoarece nu era mulțumită de felul în care arăta, prezentatoarea de la Antena 1 s-a pus serios pe slăbit și a reușit să dea jos un număr impresionant de kg.

Prin intermediul unei diete ce i-a fost oferită de un nutriționist, Gina Pistol a dat jos 15 kg în doar o lună, fiind cu un pas mai aproape de corpul pe care l-a avut înainte.

Gina Pistol a spus de ce nu a plecat în ”America Express”

„Când ești acasă cu copilul mult timp, simți nevoia să te duci până la piață, știi. După ce ajungi la piață… băi, stăteam la semafor și zic: «Doamne, ce îmi lipsește copilul». Aveam flash-uri cu zâmbetul ei, cu mirosul ei. Și ajungeam la platou și stăteam câteva ore și ziceam: «Doamne, ce dor îmi e de copil». Ce fac eu, cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să explic eu unui copil, care are nevoie de mamă, că eu lipsesc două luni de zile? Ceea ce înseamnă foarte mult.

Copilul, acum, în etapa în care este, se schimbă de la o săptămână la alta. Ea, față de cum era în urmă cu o săptămână, parcă e alt copil. Crește, are niște salturi de creștere foarte mari. Cum să ratez eu aceste momente? Cum să nu fiu alături de ea?”, a spus Gina, în cadrul unei emisiuni de la PRO FM.

„Noi suntem și foarte mult împreună. Eu, când am treabă în afară țării, ele vin după mie. La studio, mie îmi place foarte mult să vină cu mine. Ne-am și învățat toți trei împreună.

Și vedem care e starea ei de spirit atunci când suntem toți trei. Ea nu are nevoie de mai mult în momentul de față. Decât de hrană și de dragoste. Când suntem împreună, e de neprețuit”, a spus Smiley, conform viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies