Home Stiri mondene Iată cum a reușit Monica Anghel să slăbească 20 de kilograme!

Iată cum a reușit Monica Anghel să slăbească 20 de kilograme!

de Clara

Monica Anghel s-a luptat mai mult timp cu greutatea în plus, dar, în cele din urmă, a reușit să dea jos 20 de kilograme. Dieta pe care vedeta a ținut-o este una extrem de simplă și care nu te face să te înfometezi.

Cu ajutorul forummamici.ro, artista a dezvăluit că a ținut un regim disociat. Pentru acest lucru, nu ai nevoie de alimente speciale, deoarece le găsești la toate supermarketurile din orașe. Această dietă disociată a ajutat-o pe Monica să dea jos, în doar cinci luni, 20 de kilograme, iar ceea ce a ajutat-o foarte mult au fost cei trei litri de lichide pe care i-a consumat în fiecare zi.

„Am reușit să pierd 20 de kilograme în cinci luni prin regimul disociat. Practic, trei zile mâncăm carne, inclusiv mezeluri, organe și tocătură – fără orez.

Următoarele trei zile erau dedicate legumelor și fructelor… și aici era permis orice în afară de orez, mazăre, fasole verde, cartofi, banane, semințe, fistic, pere, struguri și fructe confiate. Apoi, urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smântână. Chiar și când mergeam la restaurant, comandam un platou cu mai multe sortimente de brânză.

Am reușit să scap de 20 de kilograme… e mare lucru. Am pierdut șapte kilograme chiar în primele două săptămâni, iar, după aceea, nu am mai dat jos nimic timp de o lună”, a spus Monica Anghel, relatează informatiaonline.ro.

În urmă cu ceva timp, cântăreața a acordat un interviu pentru cei de la adevarul.ro și a vorbit despre copilăria sa. „Era o bucurie, o joacă, dacă pot să îi spun aşa. Deşi studiam opt ore pe zi, mergeam şi la şcoală, iar, de la 16 ani, am mers şi la fostul bar Dorobanţi, unde cântam. Acolo am avut şansa să cânt cu trupă live. Şi nu orice trupă. George Natsis la pian, Sorin Movileanu la chitară-bas, la saxofon era Dan Ioniţă. Instrumentişti extraodinar de buni. Şi asta a fost un fel de şcoală pentru mine. Mai târziu, după 1989, am cântat la clubul Melody”, a spus artista pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies