Home Stiri mondene Iată cum a rezolvat Gabriela Prisăcariu problema somnului celui mic!

Iată cum a rezolvat Gabriela Prisăcariu problema somnului celui mic!

de Buinoschi Andreea

Gabriela Prisăcariu a făcut o mărturisire, recent, care ar putea ajuta foarte multe mămici. Aceasta le-a spus cum a procedat atunci când copilul ei nu mai dormea, îndrumându-i pe părinți să apeleze le aceeași metodă.

„Nu prea dau eu sfaturi, dar am unul pentru mămicile care au bebeluși neliniștiți și nu pot să doarmă. Să-l ducă la împărtășit. Al meu doarme lemn de atunci. I-a plăcut”, a spus Gabriela în mediul online.

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine…
Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii)…

Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu două medalii la Olimpiada din 2040… dar tu”, a scris Dani Oțil după nașterea lui Luca Tiago.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies