Home Stiri mondene Iată cum a slăbit Jojo! Actrița a dezvăluit secretul siluetei sale

Iată cum a slăbit Jojo! Actrița a dezvăluit secretul siluetei sale

de negriuelena

Cătălina Grama, cunoscută publicului sub numele Jojo, a adus pe lume doi copii și, așa cum se întâmplă tuturor mamelor, rămăsese cu mai multe kilograme în plus. Aceasta a descoperit însă o metodă de a pierde în greutate și a își menține silueta, așadar a împărtășit-o pe conturile sale de socializare.

Jojo a dezvăluit faptul că silueta sa se datorează mișcării zilnice, a activităților pe care le face în calitate de mamă. Aceasta a precizat că cei doi copii ai săi, Akim și Zora, o țin mereu „în priză”, iar acest fapt este ca un antrenament pentru ea. „Dacă vă întrebați care e cea mai bună formă de mişcare pentru mine, ei bine, cam asta este. În fiecare zi sunt cu copiii mei în braţe. 25 de kile de iubire Achim, 12 kile de iubire Zoricel. Şi uite aşa, copiii mei îmi oferă şi iubire, dar și un super antrenament în fiecare zi. Aici o fac pe Zori avion cu motor. E unul dintre cântecele ei favorite și după ce o ridic de multe ori şi o las jos, ridică mânuțele în aer şi spune încântată: «Mai vreau avion, mami!»”, a scris Jojo în mediul online.

Dacă acum reușește să se mențină în formă prin mișcare, în urmă cu ceva timp, Jojo a spus în cadrul unui interviu și ce dietă a ținut după ce a născut. Dieta respectivă a oferit rezultatele pe care le-a așteptat, de aceea o și recomandă. „După perioada de alăptare, am ținut o dietă, mâncam la ore fixe. Acum nu pot să mențin același ritm sănătos însă celor care își doresc să piardă kilograme și să rămână așa, să nu existe acel efect de yo-yo, le recomand din toată inima această cură-minune. Nașa fiicei mele mi-a spus să o încerc, pentru că la teatru slăbiseră mulți cu ea, și așa a fost”, a declarat Jojo…

Surse: spynews.ro, okmagazine.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies