Home Stiri mondene Iată cum a trecut Oana Roman peste depresie!

Iată cum a trecut Oana Roman peste depresie!

de Clara

În ciuda faptului că, de cele mai multe ori, Oana Roman este extrem de veselă și de binedispusă, iată că viața acesteia nu a fost prea fericită. În urmă cu mai mulți ani, soția lui Marius Elisei s-a confruntat cu depresia, dar a reușit să depășească acest moment extrem de greu.

Întrebată de mai mulți internauți cum a reușit să se vindece de această boală, fiica lui Petre Roman a spus că terapia este singura soluție. „Cu terapie. Altfel nu se poate”, a mărturisit vedeta pe contul ei de Instagram.

„Am momente când mi-e foarte greu. Nu e de râs. Eu nu pot să spun că am insomnii în sensul că trebuie să iau somnifer ca să dorm. Dar am atât de multe gânduri şi lucruri la care trebuie să mă gândesc, încât, efectiv, nu reuşesc să adorm, pentru că eu am avut episoade destul de lungi de depresie şi am reuşit să le tratez aşa cum trebuia. Am avut perioade de depresie foarte grave, am fost şi la psihiatru, am luat tratament”, a spus Oana Roman în urmă cu mai mult timp.

În urmă cu mai mulți ani, Oana a spus că s-a îngrășat din cauza depresiei. „Eu am fost victima bullying-ului 20 și ceva de ani. A fost foarte greu, mai ales că nu le-am răspuns acestor oameni. Oamenii ăștia și-a făcut păcate pentru trei generații pentru că nu au știut de ce am ajuns eu așa. Eu eram un copil care făcea sport. După Revoluție, n-am mai avut așa ceva, m-am trezit într-o lume pe care nu mi-am dorit-o, cu ziarele care ne înjurau. Am căzut într-o depresie foarte gravă, am fost ruptă de prietenii de la școală. Nemaifăcând sport, m-am îngrășat foarte mult”, a mărturisit aceasta în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena 3…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies