Home Stiri mondene Iata cum ar vrea Adriana Bahmuteanu sa fie nunta ei cu Nikos Papadopoulos

Iata cum ar vrea Adriana Bahmuteanu sa fie nunta ei cu Nikos Papadopoulos

de Arseni Ana

Adriana Bahmuteanu este intr-o relatie stabila cu artistul de origine greaca, Nikos Papadopoulos. Cei doi locuiesc deja de ceva timp impreuna si chiar daca sunt trecuti de 40 ani, acestia isi fac si planuri de nunta.

Adriana Bahmuteanu a dezvaluit cum ar vrea sa arate nunta ei cu Nikos Papadopoulos avand in vedere pandemia.

“Nu m-am gândit dacă o să fac sau nu o nuntă sau să mă căsătoresc, dar oricum nu se poate cu această pandemiei. Dacă vrei să faci o nuntă nu poţi să aduci doar 50 de persoane, în schimb la un spectacol, aduci 500. M-am gândit că dacă o mai ţine aşa mult cu starea de alertă, i-am şi zis lui Nikos că facem un spectacol în rolurile principale ginerele cu mireasa, naşul cu naşa, socrii, cine mai e pe-acolo şi facem spectacol cu 500 de oamnei, punem şi un bilet la intrare, cu preţ modic acolo, în loc de dar de nuntă, să plătească oamenii bilet şi facem nuntă-spectacol.”, a declarat Adriana Bahmuteanu pentru click.

Iata cum ar vrea Adriana Bahmuteanu sa fie nunta ei cu Nikos Papadopoulos

Adriana Bahmuteanu a mai vorbit si despre ce fel de relatie are cu artistul grec.

“Avem o relaţie bună, consolidată, a trecut perioada aia de fluturaşi în stomac, de îndrăgosteală, suntem practic doi prieteni foarte buni, doi parteneri de viaţă, ne respectăm, ne iubim şi ştim foarte bine ce vrem unul de la altul, ce vrem de la relaţie şi cum ne dorim să ne trăim viaţa, deci practic noi suntem într-un parteneriat domestic foarte, foarte liniştit.”

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!