Home Stiri mondene Iată cum arată casa lui Smiley! „Am vrut o atmosferă familiară”

Iată cum arată casa lui Smiley! „Am vrut o atmosferă familiară”

de Arseni Ana

Smiley are nenumărați fani, este o persoană charismatică și modestă care se bucură de lucrurile simple și timpul petrecut cu prietenii. Acesta este foarte dedicat carierei sale, motiv pentru care studioul de înregistrări pe care și l-a achiziționat îi este și casă. Toată lumea îl cunoaște pe îndrăgitul cântăreț, dar puțini știu cum arată proprietatea sa, locul unde își petrece cea mai mare parte a timpului.

Locuința lui Smiley este o vilă ce face parte dintr-un complex rezidențial din Cernica. Aceasta are un design modern combinat cu stilurile vintage și rustic, este spațioasă, luminoasă, dar conține totodată și pete de culori îmbinate armonios care induc senzația de relaxare. Ferestrele sunt de dimensiuni mari și nu există draperii ori perdele, fapt care permite luminii să pătrundă din plin în camere.

Decorațiunile pe care le-a ales Smiley reflectă întocmai pasiunile sale, iar atmosfera este una primitoare și liniștită, artistul dorind ca oricine pășește în locuința sa, să se simtă în largul său, ca în propriul cămin.

Lui Smiley, pe numele său real Andrei Maria, pare să îi meargă bine pe toate planurile, inclusiv pe cel personal. Relația acestuia cu Gina Pistol dă semne că se încheagă tot mai mult, iar blondina este tot mai des întrebată când are loc nunta, în ciuda faptului că cei doi sunt extrem de discreți în privința relației lor.

Recent, frumoasa prezentatoare TV a glumit în cadrul unui interviu în legătură cu faptul că dacă s-ar căsători, ar prelua numele lui de familie…

„Dacă bărbatul meu mă cere de soață, înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, a spus Gina Pistol.

Surse: anamariavasile.com, cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies