Home Stiri mondene Iată cum arată casele vedetelor! Casa Deliei este cea mai scumpă!

Iată cum arată casele vedetelor! Casa Deliei este cea mai scumpă!

de Buinoschi Andreea

Delia, Adela Popescu şi Andreea Bălan se numără printre vedetele care au nişte case de-a dreptul impresionante. Acestea nu s-au uitat la bani atunci când a venit vorba de confortul locuinţei şi şi-au achiziționat casa mult visată.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au mutat în casă nouă, mai ales că, acum, au trei copii. Locuinţa lor a costat o avere, dacă stăm să ne gândim cât au investit în nişte piese simple. Conform playtech.ro, doar cada şi bateria ei au costat 17.000 de lei, în timp, pentru pat, au trebuie să scoată din buzunar 26.000 de lei. Canapeaua acestora i-a costat 36.000 de lei, iar o lampă i-a dus la 1.150 de lei.

Andreea Bălan locuieşte într-un duplex, în Capitală, în zona de nord. Aceasta a achiziţionat locuinţa în urmă cu mai mulţi ani şi a trebuit să scoată din buzunar o sumă deloc mică. În cea de-a doua jumătate a casei locuieşte mama Andreei.

Delia, în schimb, are cea mai scumpă casă dintre cele trei artiste. Aceasta locuieşte într-un penthouse chiar din centrul Bucureştiului, având o terasă exterioară de sute de mii de euro, apartamentul având 400 mp.

„Casa în care ne mutăm are trei dormitoare, living, o mansardă, bucătărie, adică nu este vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de băi și 5.000 mp de curte. Nu, este o casă normală, un pic mai spațioasă decât cea în care locuim acum, un pic mai bine împărțită și atât. Ne-am dorit să fie într-un cartier cu mai multe case, astfel încât să existe o zonă securizată în care să se poată juca micuții noștri cu cei ai vecinilor. Mi se pare important să existe o comunitate. E tot în zonă, la o stradă de cea în care locuim acum”, a spus Adela pentru libertatea.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies