Home Stiri mondene Iată cum arată Horia Brenciu și soția sa la plajă, după ce au pierdut lupta împotriva kilogramelor!

Iată cum arată Horia Brenciu și soția sa la plajă, după ce au pierdut lupta împotriva kilogramelor!

de Buinoschi Andreea

Horia Brenciu și soția sa se află pe litoral, într-o scurtă vacanță. Paparazzii impact.ro au fost pe fază și i-au surprins pe cei doi pe plajă, în timp ce se relaxau.

Se pare că programul lor încărcat și-a pus amprenta și asupra numărului lor de kilograme, iar cei doi nu mai arată deloc așa cum o făceau în urmă cu mai mulți ani. Din nefericire, cei doi au pierdut lupta cu kilogramele, iar acest lucru a fost surprins de către publicația menționată anterior.

„Mănânci cât să nu te saturi și faci sport cel puțin o oră pe zi… Ambele aspecte sunt pe cât de ușor de scris, pe atât de delicat să le pui in aplicare. Atenție, nu e greu! E doar… delicat, iar eu mă perfecționez de la o zi la alta!

Sport intens, dublat de regim drastic. Începusem câteva producții de cabaret, prin 2004, aveam nevoie rapid de o îmbunătățire a siluetei și am reușit să scap de 25 kg în câteva luni… A face sport este esențial pentru un artist, în special pentru partea de mișcare de pe scenă!”, spunea artistul, conform playtech.ro, în urmă cu doi ani.

În urmă cu ceva timp, Brenciu și soția sa au decis să adopte un copil și, despre acest lucru, Brenciu a vorbit cu cei de la click.ro. 

„Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea opt ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea șapte ani şi Andreea, 15. Îmi spun şi «Horia», şi «tati», dar şi «tato». Acum, Maria are 20 de ani, iar Andreea, 28. În 2012, pe 1 noiembrie, a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, care are șapte ani, şi dragul nostru Toma vă salută la cei cinci ani ai lui…

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnișoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a spus artistul, conform celor de la click.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies