Home Stiri mondene Iată cum arată mama lui Radu Vâlcan! Adela Popescu are o soacră cochetă

Iată cum arată mama lui Radu Vâlcan! Adela Popescu are o soacră cochetă

de negriuelena

Actrița, cântăreața și prezentatoarea TV Adela Popescu aproape că nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, întrucât este extrem de cunoscută în showbizul românesc, la fel și soțul său, prezentatorul TV Radu Vâlcan.

Chiar și părinții frumoasei blondine sunt destul de cunoscuți, mai ales prin prisma faptului că aceasta a fost încă din adolescență în atenția publicului larg și a presei, dar, în ceea ce o privește pe soacra sa, mama lui Radu Vâlcan, puține persoane cunosc cum arată. Aceasta este o femeie foarte frumoasă și cochetă, care acordă o mare importanță felului în care arată.

Cu toate că cele mai multe nurori nu se înțeleg deloc bine cu soacrele, nu este și cazul Adelei Popescu și a soacrei sale, întrucât ies din tipar. Cele două au o relație foarte bună, se înțeleg de minune, familia lor fiind una extrem de închegată.

Mai mult decât atât, frumoasa vedetă le-a prezentat-o și prietenilor săi pe soacra sa, acest lucru arătând, încă o dată, că legătura pe care o au este una foarte strânsă. Adela se poate considera o femeie norocoasă. Nu doar că are o carieră în plină ascensiune, dar și pe planul familial situația este deosebit de bună, soacra sa sprijinindu-i la fel de mult precum părinții ei. Orice femeie căsătorită și-ar dori să să se înțeleagă atât de bine cu mama bărbatului pe care îl iubește și căruia i-a dăruit și copii.

Sursa: anamariavasile.com

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies