Home Stiri mondene Iată cum au decurs lucrurile între Anda Adam și Victor Slav pe platourile de filmare de la Kanal D!

Iată cum au decurs lucrurile între Anda Adam și Victor Slav pe platourile de filmare de la Kanal D!

de Clara

Anda Adam și Victor Slav au făcut parte din același proiect televizat. Anda Adam a fost concurentă la Bravo, ai stil!, iar Victor Slav a fost co-prezentator. În cadrul unui interviu acordat celor de la viva.ro, acesta a vorbit despre experiența Kanal D, dar și despre cum s-a înțeles cu fosta lui iubită, pe platourile de filmare.

„În prima emisiune, am avut mari emoții, este firesc, pentru că am fost anunțat din scurt că îi voi ține locul Ilincăi. Am răspuns afirmativ, cunoșteam în mare show-ul, nu din punctul de vedere al prezentatorului. Am fost două sezoane implicat activ în această emisiune, făceam parte din Brigada Sexy, dar nu m-am concentrat pe ceea ce făcea prezentatorul.

Este greu să intri de pe o zi pe alta să prezinți un show, neștiind în detaliu toți pașii acestuia. Am fost foarte concentrat pe ce se întâmplă și pe ce urma să se întâmple în platou, pe structura show-ului. Nu am avut timp de repetiții, dar sper că m-am adaptat foarte repede acestui nou rol.

Suntem doi oameni civilizați, ne-am despărțit acum nouă ani și, între timp, fiecare a mers pe drumul său, ne-am refăcut viețile, avem, iată, și copii!

Nu am avut timp să vorbim în pauzele dintre filmări, nu numai cu Anda, ci în general, cu nicio concurentă. Filmăm în regim de live și nu avem vreme de discuții. Concurentele sunt extrem de ocupate, trebuie să se machieze, să își îmbrace ținutele, nu este timp pentru relaxare.

Nu știu cum pare din afară, dar nu este timp de stat la cafele. Nu există pauze decât între emisiuni, dar și atunci se filmează testimoniale, în culise, fiecare minut este bine folosit, pentru că este un reality, camerele merg în culise, în cabinele juraților, concurentelor”, a spus Victor Slav pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies