Home Stiri mondene Iată cum încearcă Gabi Bădălău să o recucerească pe Bianca Drăgușanu!

Iată cum încearcă Gabi Bădălău să o recucerească pe Bianca Drăgușanu!

de Buinoschi Andreea

Bianca Drăgușanu a primit un imens buchet de flori de Dragobete. Acesta pare să fie din partea lui Gabi Bădălău care încearcă să îi recâștige atenția blondinei. După o despărțire cu scandal și mai multe acuzații pe care și le-au adus unul altuia, se pare că cei doi nu pot sta unul fără altul.

Pe 24 februarie, Bianca a primit un buchet de lalele. Imediat după aceea, pe pagina sa de Instagram, fosta prezentatoare e postat câteva versuri ale unei melodii care au ridicat mai multe semne de întrebare: «N-am spus ce am simțit de-atâtea ori / Cum poți să însemni totul pentru mine / Tu pictează-mi umbra ta pe pielea mea».

La finalul lunii ianuarie, Bianca declara că se apropie nunta cu Gabi Bădălău. Între timp, aceștia s-au despărțit și nici acum nu este foarte clar ceea ce se întâmplă între ei, deoarece nu își expun viața personală.

Imediat după întoarcerea din exoticul Maldive, în presă au început să circule mai multe zvonuri legate de nunta celor doi. Surse apropiate lui Bădălău mărturiseau că afaceristul este înnebunit după Bianca și ar face orice pentru a-i intra în grații.

„În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele. Am plecat singură în vacanță și, de acolo, am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. (…). Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit”, mărturisea Bianca în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..