Home Stiri mondene Iată cum reușește Lavinia Petrea să îmbine cariera cu viața de familie! „Nu mai sunt absolut deloc stresată”

Iată cum reușește Lavinia Petrea să îmbine cariera cu viața de familie! „Nu mai sunt absolut deloc stresată”

de negriuelena

Lavinia Petrea a revenit de câteva luni la pupitrul știrilor matinale de la Pro TV, după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil, o fetiță pe nume Karin. Aceasta a vorbit, în cadrul unui interviu, despre cum reușește să se descurce cu creșterea celor trei copii, Mathias (patru ani), Klara (doi ani) și Karin (zece luni), de când și-a reluat activitatea profesională.

Frumoasa prezentatoare TV a dezvăluit că beneficiază de sprijinul întregii familii, iar astfel grijile sale s-au redus enorm. Cu toții sunt mobilizați și se ocupă prin rotație de către micuți.

„Am norocul că nu lipsesc foarte mult de acasă. Plec foarte devreme, ei încă dorm, cei mari merg la grădiniță, iar «bebelușa» stă cu bunicile până mă întorc eu acasă. Mă simt foarte bine, eram foarte pregătită să mă întorc la serviciu, îmi doream foarte mult, pentru că am fost întotdeauna foarte activă și nu puteam să stau prea mult departe și am noroc de copii foarte cuminți”, a declarat Lavinia Petrea.

„Mă uit foarte mult la poze cu ei, aceste întrebări, acum, la al treilea copil, le pun mai puțin, pentru că sunt mult mai relaxată. Mă uit la «bebelușa» noastră și îi spun: «Măi, copilă, de tine doar ne bucurăm și atât!». Nu mai sunt absolut deloc stresată și mi-ar fi plăcut să am relaxarea asta și la primul copil, dar na, nu se poate, adică lipsa de experiență, în primul rând, și lipsa unui contact cu copii atât de mici își spun cuvântul. Iar pentru că a venit foarte repede al doilea copil, am fost destul de preocupată de ce simțea primul copil și iarăși a fost, așa, puțin stres. Acum, doar ne bucurăm”, a mai spus aceasta.

„Bunicile fac cu schimbul, vin, de regulă, la 7:00, ca să îl ajute pe soțul meu să îi pregătească pe cei doi mai mari de grădiniță și rămân cu «bebelușa» până ajung eu acasă, în jur de 11.00 – 12.00, depinde. Dormim împreună la prânz, de cele mai multe ori, e foarte frumos, mă bucur foarte mult de perioada asta”, a adăugat frumoasa prezentatoare TV…

Sursa: libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies