Home Stiri mondene Iată cum s-au înțeles Catinca și Petre Roman: „La mine nu a avut însă curaj să ridice mâna”

Iată cum s-au înțeles Catinca și Petre Roman: „La mine nu a avut însă curaj să ridice mâna”

de Clara

Catinca Roman a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Petre Roman, fostul ei tată vitreg. Aceasta a povestit cum s-a purtat cu ea, dar și ce atitudine a avut față de Oana Roman, cea care l-a acuzat, de multe ori, că nu s-a purtat așa cum ar fi trebuit să o facă un tată.

Nici Catinca nu a avut cuvinte de laudă la adresa lui, spunând că, deși pe Oana o mai lovea, ei nu i-a făcut niciodată așa ceva.

„Eu cu Petre Roman nu am avut o legătură bună. Oricum, el are o fire dificilă, e greu să te înțelegi cu el. El nu vorbește nici cu fiica lui, Oana, ce să vorbească cu mine? Nu mai avem, practic, nicio legătură.

Așa e, pe Oana o mai atingea, la mine nu a avut însă curaj să ridice mâna. Ar fi fost culmea. În schimb, eu am avut dintotdeauna o relație foarte bună cu tatăl meu natural”, a spus Catinca pentru cei de la playtech.ro.

„A fost un șoc pentru ceilalți atunci că am decis să fac un copil în afara căsătoriei. Nu a fost ceva premeditat, a fost mai mult ceva negândit care a avut repercusiuni. Acum e cool să faci un copil nemăritată, dar atunci s-a zis că Petre Roman a pierdut alegerile din cauza mea.

Cu Oana n-am prea vorbit. Am evitat să merg la ei pentru că mama are probleme de sănătate și nu am vrut să ducem virusul dintr-o parte în alta.

În izolare, am stat singură, Calina, la fel, ne-am văzut de două ori, de la distanță. A fost cel mai greu moment. Eu îl am pe tata, care e în vârstă, are tratament de luat, i-am făcut cumpărături. La el am mers mai des”, a declarat aceasta în cadrul unei emisiuni televizate…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies