Home Stiri mondene Iată cum se înțeleg Smiley și Codin, mai ales că amândoi au fost cu Gina Pistol!

Iată cum se înțeleg Smiley și Codin, mai ales că amândoi au fost cu Gina Pistol!

de Buinoschi Andreea

Codin Maticiuc s-a iubit cu Gina Pistol în urmă cu mai mulţi ani. Acum, acesta a vorbit despre relaţiile în care a rămas cu aceasta şi cu Smiley, spunând că, deşi s-au despărţit, nu are resentimente.

„Am rămas prieten cu toate. Mai mult, sunt foarte bun prieten și cu Smiley, care este combinat acum cu Gina. Dar păstrez legătura și cu Anna Lesko. Mi se par niște oameni extraordinari, iar senzația e reciprocă”, a spus Codin pentru playtech.ro.

De câţiva ani, Maticiuc se ocupă de renovarea spitalelor din România, proiect la care a contribuit şi Smiley. În urmă cu ceva timp, acesta a spus câteva lucruri despre proiectul ambiţios în care s-a implicat.

„De început, am început pe 5 septembrie. Când am venit cu muncitorii, încă nu fuseseră mutaţi pacienţii. A, aţi venit? Păi, staţi aşa! Tot ce mă formează pe mine e pe mine, lucrurile care mă compun. Sunt destul de patriot, naţionalist chiar, nu extremist. Sigur că istoria noastră e mai mult decât dacii.

Au donat mulţi oameni sume mici. M-am temut că o să se întâmple ca la Cuminţenia Pământului, adică n-o să se adune destui bani şi va trebui să-i dau înapoi şi n-o să pot, că sunt prea mulţi donatori.  Cei de la «Dăruieşte viaţa» au vrut şi ei să renoveze aici, dar nu s-au înţeles cu conducerea. Noi am avut de-a face cu trei directori, de când am început proiectul. Am primit aprobarea, dar, apoi, ne-au tot amânat.

Dacă vrei o schimbare, nu trebuie să aştepţi să schimbe alţii. Ce vreau să schimb eu e acest etaj 7, fizic. Şi să schimb, poate, mentalităţile copiilor mei. Nu vreau să schimb statul peste noapte. Vreau ca, peste ani, copiii mei să spună: «Iată, tatăl meu a construit spitale!». Poate asta îi va inspira să fie lideri, să facă lucruri extraordinare”, a spus Codin, conform libertatea.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies