Home Stiri mondene Iată cum se întreține Lidia Buble!

Iată cum se întreține Lidia Buble!

de negriuelena

Lidia Buble este mereu admirată pentru frumusețea sa, dar și deoarece are o siluetă ca trasă prin inel. Recent, aceasta a dezvăluit cum reușește să se întrețină.

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit pentru Star Matinal, artista a vorbit despre modalitățile de întreținere la care a apelat. Mai exact, după ce o perioadă a fost foarte aglomerată pe planul profesional și nu a avut prea mult timp pentru sine, aceasta s-a reapucat de sport, iar rezultatele nu au întârziat să apară, fiind decisă să nu renunțe la exercițiile fizice pe care le face în fiecare dimineață.

„Am început să fac mult mai mult sport decât făceam înainte şi m-am conturat foarte bine. De slăbit, foarte puţin în kilograme. Mai mult în centimetri, dar nu foarte mult. Am pus masă musculară”, a declarat Lidia Buble.

Frumoasa cântăreață nu este străină de sport. Din contră, a dezvăluit că a făcut mulți ani sport, deoarece a fost la un liceu cu acest profil.

„Am făcut foarte mulţi ani de sport. Am terminat liceul sportiv. Îmi place foarte mult sportul… La un moment dat am luat o pauză pentru că aveam foarte multă treabă, mergeam prin ţară (…) Dar m-am reapucat. Dacă nu ajung zilnic, cel puţin de cinci ori pe săptămână tot ajung”, a adăugat aceasta.

Iubitul său, prezentatorul TV Răzvan Simion, o susține pe aceasta și chiar este cel care o trezește dis-de-dimineață pentru a își începe rutina.

„Răzvan mă susţine ca de fiecare dată. Merg cu două surori în Maldive două săptămâni în vacanţă aşa, ca fetele. Este pentru prima dată când doar eu şi surorile mele avem timp şi putem pleca şi am zis: «De ce nu?». El este primul care mă necăjește pe mine pentru că mă trezește cu noaptea în cap. Şi atunci începem să ne ciondănim, dar la modul drăguţ”, a mai spus Lidia Buble…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies