Home Stiri mondene Iată cum se simte Camelia Mitoșeru, după ce a ieșit din operație!

Iată cum se simte Camelia Mitoșeru, după ce a ieșit din operație!

de Clara

Ieri, Camelia Mitoșeru a fost operată de urgență, deoarece intervenția chirurgicală inițială a trebuit să fie anulată din cauza faptului că nu exista suficient sânge. Acum, fiul său, Mihai Mitoșeru, a oferit câteva informații despre starea sa de sănătate.

„Operația s-a terminat cu succes! A durat mult, dar nu au fost probleme! Acum să sperăm că se va recupera repede! Mulțumim lui Dumnezeu și tuturor celor care au fost lângă noi!”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Zilele trecute, mai multe vedete din România au cerut ajutorul fanilor lor prin intermediul rețelelor sociale. Acestea i-au rugat pe cei care care au posibilitatea să meargă la spital și să doneze sânge pentru ca mama lui Mihai Mitoșeru să poată fi operată.

Oana Roman este prietenă foarte bună cu cei doi. Aceasta a vorbit cu cei de la Antena Stars despre operația Cameliei Mitoșeru, spunând că doctorul este unul foarte bun și totul va decurge cum nu se poate mai bine.

„În primul rând, astăzi s-a întâmplat o mobilizare extraordinară, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au răspuns imediat. În câteva ore, foarte mulți oameni au donat și ne-au ajutat să strângem sângele de care aveam nevoie. Dânsa are o grupă de sânge mai rară, are A2 și RH pozitiv, și nu s-a găsit sânge pentru că deja se știe că în România este lipsă de sânge. Nu știu foarte multe detalii, dar știu că va fi operată de un mare neurolog, este pe mâini extraordinar de bune.

Din păcate, nu s-a putut astăzi, dar va fi operată miercuri, ceea ce este o veste bună. Este o operație care va dura destul de mult, dar nu cred că vor fi probleme. Evident că o anestezie generală și o operație la cap sunt cum sunt, dar eu cred că trebuie să ne gândim la partea bună a lucrurilor și să ne rugăm pentru ea…

Ea a fost foarte liniștită de când a aflat cineva o va opera, doar că astăzi a fost un moment de tensiune, nu a fost vina nimănui”, a spus aceasta, pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies