Home Stiri mondene Iată cum se simte Gina Pistol, cu doar o săptămână înainte de a naște!

Iată cum se simte Gina Pistol, cu doar o săptămână înainte de a naște!

de Buinoschi Andreea

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Aceasta se pregătește să devină mamă pentru prima oară și este extrem de nerbăbdătoare de a începe un nou capitol din viața sa.

De curând, pe pagina sa de Instagram, vedeta de la Antena 1 le-a împărtășit fanilor ce face ea, cu doar puțin timp înainte de a deveni mamă. Aceasta se confruntă, deja, cu nopți nedormite, dar se bucură pentru că poate aduce pe lume un copil. „În perioada asta, toată lumea îmi recomandă să dorm, dar nu pot să dorm. Dorm o oră jumătate, două, cel mult, mă trezesc, am anumite nevoi. Cumva, cred că mă pregătesc pentru ce va urma.

Nu am avut chef de nimic. Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri, de fapt, pentru că mai am puțin. Mai am o săptămână, asta care vine, cealaltă. Abia acum realizez ce mi se întâmplă, asta după discuția avută cu anestezistul. Mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare… Cred că toate femeile au trecut prin asta”, a mărturisit Gina pe pagina sa de Instagram.

Deoarece se află în ultimul trimestru, Gina Pistol a trebuit să renunțe, de câteva săptămâni, la prezentarea emisiunii Chefi la cuțite. În ajutorul ei a venit Speak, ce a reușit să facă lucrurile să meargă mult mai repede.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.

Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale, încât îi surprind și pe ei.

Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc., pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări”, a spus Speak, potrivit wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..