Home Stiri mondene Iată cum se simte Prințul Philip, după ce a fost internat în spital!

Iată cum se simte Prințul Philip, după ce a fost internat în spital!

de Clara

De aproximativ două săptămâni, Prințul Philip al Marii Britanii este internat în spital. Acesta se confruntă cu o infecție care, din fericire, nu a fost cauzată de coronavirus, atât el, cât și soția sa alegând să se vaccineze în urmă cu doar câteva luni.

Reprezentanții Familiei Regale au doar vești bune. Se pare că soțu Reginei Elisabeta „se simte confortabil şi răspunde la tratament”, în ciuda celor 99 de ani pe care îi are. Cu toate acestea, medicii sunt de părere că nu ar trebui să se întoarcă la Palat atât de repede și va rămâne sub observație pentru câtva timp.

Pe data de 16 februarie, Prințul Philip a ajuns la King Edward VII Hospital  din Londra, după ce începuse să se simtă rău. Mai mult decât atât, Prințul Edward, fiul Prințului Philip, a declarat că tatăl său „aşteaptă cu nerăbdare”, deoarece „se simt mult mai bine”.

Zilele trecute, Regina Marii Britanii și câțiva ofițeri ai sistemului medical din Marea Britanie au participat la o conferință online. În semn de respect pentru soțul său, Regina a decis să poarte broșa pe care a avut-o în piept în ziua în care a anunțat că ea și Prințul Philip urmează să se logodească, potrivit Mirror.

Vestea că soțul său este din ce în ce mai bine a venit la doar câteva zile după ce Regina Elisabeta a vorbit despre rușinea pe care un alt membru al Famiei Regale a provocat-o, fiind acuzat de viol. „Mă adresez vouă într-un moment despre care știu că e din ce în ce mai dificil. O perioadă de mari perturbări pentru țara noastră, care au adus durere unora, probleme financiare pentru mulți și schimbări uriașe în viața de zi cu zi. Le mulțumesc tuturor celor care lucrează în sistemul sanitar, celor care îndeplinesc rolul esențial în viața de zi cu zi și care continuă să își îndeplinească îndatoririle în afara Casei în sprijinul nostru, al tuturor. Sunt sigură că națiunea se alătură azi pentru a vă da asigurări vouă, celor din prima linie, că sunteți apreciați oră de oră pentru lucrul extraordinar pe care îl faceți.

Mulțumesc și celor care rămân acasă și îi protejează pe cei vulnerabili și îi scutesc pe alții de durerea resimțită când pierzi pe cineva drag. Dacă vom fi uniți și vom da dovadă de tărie de caracter, vom depăși această perioadă. Sper că în anii următori toți vor avea capacitatea să se mândrească cu felul în care au gestionat această provocare și cei care vor veni după noi vor spune că această generație de britanici a fost la fel de puternică precum oricare alta din istorie”, a spus Regina, potrivit playtech.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies