Home Stiri mondene Iată cum se va desfășura finala „Survivor România”!

Iată cum se va desfășura finala „Survivor România”!

de Clara

Show-ul Survivor România aproape s-a încheiat, iar concurenții rămași se pregătesc pentru a da tot ceea ce au mai bun în marea finală de pe 10 iulie.

Concurenții care încă nu au fost eliminați se luptă la probele individuale și dau tot ceea ce au mai bun pentru a avea un loc asigurat în finală. Sezonul acesta aduce o premieră în ceea ce privește acest show: prima jumătate a finalei urmează să fie înregistrată, urmând ca a doua parte să fie transmisă live.

Conform celor de la fanatik.ro, deoarece situația epidemiologică le permite, concurenții care au fost eliminați sunt așteptați să se întoarcă în Republica Dominicană pentru a putea asista la mare finală. În acest moment, în competiție au mai rămas șase concurenți: Zanni, Marius Crăciun, Elena Marin, Andrei Dascălu, Maria Chițu și Albert Oprea.

Doi concurenți urmează să fie eliminați, iar finala se va da între patru persoane, toate vrând să plece acasă cu marele premiu.

În urmă cu ceva timp, prezentatorul Survivor România a acordat un interviu pentru cei de la click.ro și a vorbit despre cum a primit invitația de a fi gazda show-ului, dar și despre cum s-a pregătit pentru acest rol.

„Propunerea de a prezenta sezonul al doilea al «Survivor România» a venit printr-o sincronicitate perfectă cu etapa de viață în care mă aflam cu doar câteva săptămâni în urmă. Urma să finalizez patru ani și jumătate memorabili și foarte plini, profesional și personal, petrecuți pentru startul și consolidarea proiectul primului radio in-store de rețea din România, implementat alături de echipa Penny România, și exploram opțiuni de viitor. Mărturisesc că mi s-au tăiat picioarele la auzul deciziei în favoarea mea a managementului Kanal D. Din secunda următoare însă am început să mă setez psihologic pentru această aventură fără precedent pentru mine, derulată în asemenea decor de vis, cum este cel din Republica Dominicană”, a spus Daniel Pavel pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies