Home Stiri mondene Iată de ce a renunţat Simona Gherghe la televiziune!

Iată de ce a renunţat Simona Gherghe la televiziune!

de Clara

Simona Gherghe a prezentat emisiunea Acces Direct pentru o bună perioadă. Conform spuselor sale, copiii săi au avut prioritate şi nu a vrut să stea departe de ei prea mult timp, aşa că a renunţat. Acum, aceasta prezintă o emisiune matrimonială şi, în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la viva.ro, a spus ce înseamnă pentru ea acest proiect.

„Unul dintre motivele pentru care am acceptat proiectul a fost şi programul. Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când cei mici iau prânzul şi dorm. Practic, lipsesc de lângă ei puțin. Am norocul să am în spate o echipă foarte mare de oameni care fac munca asta uriaşă despre care vorbeşti. Mie, dacă vrei, îmi revine partea cea mai uşoară.

Sinceră să fiu, a trecut extrem de repede toată perioada asta. Cu doi copii mici, nu prea mai ai timp să meditezi la altele… Cel mai greu mi s-a părut în lunile de carantină, toata starea aia de incertitudine, izolarea, faptul că nu ne-am mai văzut cu alți oameni.

Şi copiii au fost extrem de afectați. Vlad, mezinul, nici măcar nu l-a mai recunoscut pe tatăl meu, după ce nu l-a văzut trei luni. Nu cred că voi putea, vreodată, să uit ce am trăit în prima jumătate a lui 2020”, a spus Simona pentru cei de la viva.ro.

„Nu am mai făcut reality-show până acum, e adevărat. Şi da, am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi. Pe de altă parte, sunt foarte adaptabilă. Cred că în televiziune e o calitate. Şi am simțit că o să fie OK.

Îmi doream de ceva vreme o schimbare profesională, pur şi simplu, obosisem. Au fost nişte ani extrem de plini, cu de toate. Dar orice schimbare trebuie pregătită. Am aşteptat un moment. Iar momenul s-a nimerit să fie naşterea lui Vlad”, a mai declarat Simona…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies