Home Stiri mondene Iată de ce Cătălin Botezatu apare mereu singur!

Iată de ce Cătălin Botezatu apare mereu singur!

de Clara

Deși este unul dintre cei mai râvniți bărbați ai momentului, Cătălin Botezatu nu a mai apărut în public alături de nicio femeie. Deși unele persoane spun că este urmărit de ghinionul în dragoste, acesta are și o explicație.

Bărbatul a declarat faptul că nu este singur, așa cum se vehiculează, dar preferă să își țină viața personală departe de ochii celor din jur. După controversata relație pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu, acesta a decis că nu este bine să își oficializeze relațiile în fața nimănui și a decis să țină totul pentru el.

„Niciodată nu am să fiu singur, dar nu-mi mai place să vorbesc despre asta, să fac din relația mea un subiect de presă. Dacă, în tinerețe, cu toții vedeam viața altfel, odată cu maturizarea am înțeles că viața personală e ceva tabu și trebuie să rămâna așa, un secret bine păstrat”, le-a spus designerul celor de la Viva!.

În urmă cu ceva timp, Botezatu a vorbit despre Bianca Drăgușanu, dar și despre relația pe care au avut-o cei doi: „Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar şi este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în braţe de multe ori după diferite divergenţe avute cu oameni pe care i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea şi că este o fată inteligentă şi ambiţioasă. Şi uite că a reuşit să facă tot ce şi-a propus. Am iubit-o mult, iar acum suntem foarte buni prieteni”, a spus acesta.

„Bianca este frumoasă, lumea se uită la ea. Mor când îi aud pe ăştia că spun: «Bianca e din plastic, şi-a băgat nu ştiu ce, şi-a scos o coastă». Terminaţi, oameni buni, cu prostiile… Ştiu ce intervenţii şi-a făcut şi când le-a făcut, că eram împreună atunci. Pe bune, câte dintre voi, doamnelor, nu v-aţi pus silicoane şi nu v-aţi făcut câteva injecţii? Vă spun eu că sunt multe în showbiz care şi-au băgat fire din toate metalele în pomeţi. Să zici că Bianca nu e frumoasă e ipocrizie. Ea nu are nimic băgat în posterior, fundul ei e natural şi arată aşa pentru că Bia merge mereu la sală şi munceşte, e chiar obsedată de sală. Mai mult, are nişte craci superbi, lungi cât Arcul de Triumf, aşa că mai lăsaţi-mă cu răutăţile astea. Toţi vor să o «bip», dar nu reuşesc. De acolo şi atacurile!”, le-a spus designerul celor de la WOWBiz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies