Home Stiri mondene Iată de ce nu mai sunt Vulpița și Viorel activi în mediul online!

Iată de ce nu mai sunt Vulpița și Viorel activi în mediul online!

de Clara

După ce Mirela Vaida a anunțat că Vulpița și Viorel nu vor mai apărea la TV, nici în mediul online nu își mai fac simțită prezența. Timp de opt luni, cei doi au făcut audiență, dar, acum, întreaga „telenovelă” s-a încheiat, deoarece soacra Veronicăi i-a luat acasă pe cei doi soți, pentru a avea grijă de fata lor.

„Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere(…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis «Veronico, vii și tu, domnul Dumitru te iartă, copilul are nevoie de voi, de două zile plânge de dorul mamei și al tatălui». Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte”, a fost modul prin care Mirela Vaida a anunțat plecarea celor doi.

„Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!”, a mai spus prezentatoarea.

În luna ianuarie a acestui an, soții Stegaru le-au atras atenția celor de la Antena 1, cu un caz care, ulterior, s-a demonstrat a fi fals. Oamenii cu fost foarte interesați de povestea lor și au reușit să rămână în emisiune timp de opt luni, aparițiile lor fiind zilnice.

Datorită faptului că aveau foarte mulți fani și multă lume dorea să își facă poză cu ei, cei doi soți și-au făcut conturi sociale unde își țineau la curent fanii cu tot ceea ce făceau. Cu toate acestea, de când s-au întors acasă, nicio postare nu a mai fost făcută pe aceste conturi, semn că ele nu erau administrate chiar de către cei doi, ci echipa Antenei făcea acest lucru pentru ei…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies