Home Stiri mondene Iată de ce s-a despărțit Ștefan Manolache de Eva Zharescu!

Iată de ce s-a despărțit Ștefan Manolache de Eva Zharescu!

de Clara

Ștefan Manolache și Eva Zharescu, fiica Andreei Berecleanu, au format un cuplu. Acum, tânărul a spus care au fost motivele ce au dus la despărțirea celor doi.

Ștefan declară că cei doi nu au fost pe aceeași lungime de undă și a continuat seria dezvăluirilor, spunând cum a cunoscut-o pe actuala sa iubită, dar și despre cum este ea ca femeie.

„Eva Zaharescu este o tânără care nu a fost pe aceeași lungime de undă cu mine. Ne-am despărțit, să spunem, din cauza nepotrivirii de caracter. Ceea ce vă pot spune cu siguranță este ,însă, că ea nu a fost cea care m-a părăsit, restul poate fi înțeles. Eva este, fizic, o persoană deosebită… Am avut și eu vârsta ei, am trecut și eu prin anumite experiențe, dar nu am putut rezona cu ea.

Eram certat cu Eva Zaharescu când am văzut-o prima oară pe Andreea. Se cazase chiar la hotelul familiei mele din Iași, avea un eveniment, cânta. Am văzut-o la hotel, mi-a plăcut, m-am interesat puțin de ea, am aflat cine este și i-am scris pe Instagram. Apoi, i-am cerut numărul de telefon și am vorbit, din nou.

M-am împăcat cu Eva, dar lucrurile nu au mai ținut mult și m-am despărțit din motivele pe care le-am spus. În schimb, am reînceput să vorbesc cu Andreea și ne-am întâlnit la … Festival, iar, acolo, s-a aflat că suntem împreună. Îmi place foarte mult de ea. Este cu totul și cu totul diferită de felul în care a fost percepută după acea emisiune. Este o femeie de o bunătate fără seamăn, chiar mi-aș dori să se înrăiască puțin, chiar lucrez la asta, pentru că, întotdeauna, îi pune pe alții pe primul loc. Ea se sacrifică”, a spus Ștefan Manolache pentru Fanatik.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies