Home Stiri mondene Iată de ce și-a părăsit familia Florin Busuioc! A povestit totul

Iată de ce și-a părăsit familia Florin Busuioc! A povestit totul

de negriuelena

Florin Busuioc a recunoscut de curând faptul că și-a părăsit prima familie.

Acesta a oferit detalii despre perioada respectivă a vieții sale, precizând faptul că, deși se simte vinovat, nu regretă alegerea pe care a făcut-o.

Vedeta Pro TV a evitat multă vreme să vorbească despre familia sa, fiind, de fel, o persoană discretă și care se axează pe proiectele în care se implică din punct de vedere profesional.

Florin Busuioc a oferit un interviu pentru OK! TV, unde a povestit despre fetele sale, pe fondul faptului că fiica sa cea mare s-a întors dintr-o vacanță petrecută în Asia.

Acesta a punctat faptul că nu știe ce să facă, dacă să le îndemne să plece din România sau să rămână stabilite aici.

„Stau să mă întreb ce ar fi mai bine pentru ele şi în ce situaţie sunt un tată bun.

Pentru că dacă le-aş trimite din ţară, le-aş îndepărta de familie, bineînţeles, nu sunt, deci, un tată bun, dar dacă le-aş lăsa în ţară, nu le prevăd un viitor extraordinar.

Atunci ce să le fac? Să le trimit din ţară sau să le las? Sigur că o să le las pe ele să ia această decizie, dar am această dilemă”, a spus acesta.

Busu a vorbit cât se poate de sincer și în legătură cu băiatul cel mare, din prima familie pe care a avut-o, pe care l-a părăsit.

„Mi-am lăsat familia şi nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aş fi fost astăzi aici, pentru că se împiedicau cariera şi devenirea mea de condiţia de a fi acolo, în familie.

Anume visul meu de-a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, actor recunoscut – nu mă gândeam atunci la televiziune, că nu exista…

În anii ’90, când eram încă la Piatra Neamţ şi am făcut o familie acolo, n-aş fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru.

Şi mi-am lăsat familia aceea cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva!

Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”, a menționat Florin Busuioc.

Dana Săvuică l-a întrebat dacă a încercat, ulterior, să se reapropie de fiul său.

„Am făcut nişte gesturi, au fost refuzate, la un moment dat.

Acum chiar mi-a scris fiu-meu un mesaj: «Am fost un copil, am fost un prost. Hai să facem o…».

Şi probabil că o să ne reconectăm şi o să fie bine. Am mai avut nişte încercări, au eşuat, mă rog, n-are importanţă. Mă simt vinovat, dar nu regret”, a evidențiat acesta.

Actorul și omul de televiziune a mai precizat și faptul că recunoaște că fiul său nu a avut parte de același tratament din partea sa, spre deosebire de fetele sale.

„El a fost privat de asta. Are tot dreptul să fie supărat pe mine! Nu am nicio îndoială că are acest drept, dar s-a întâmplat.

Dacă o să reluăm relaţia, la un moment dat, trebuie să aflu ce e cu el, ce-i cu viaţa lui. Ştiu că făcea, la un moment dat, Facultatea de Meteorologie, sper să fi reuşit.

Avea o iubită, dar nu era însurat, nu ştiu dacă s-o fi însurat între timp…

El a făcut deja un pas spre mine, trebuie să fac eu pasul următor. Şi o să-l fac! Acum are 29 de ani. Avea o lună când am plecat, chiar la început”, a mai spus Busu…

Sursa: okmagazine.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies