Home Stiri mondene Iată din ce face Ramona Gabor bani în Dubai!

Iată din ce face Ramona Gabor bani în Dubai!

de Clara

Surorile Gabor știu din ce să facă bani, acesta fiind și motivul pentru care au devenit femei de afaceri de succes. Ramona și Monica se bucură de succes în ceea ce privește afacerile lor, mai ales că își promovează produsele în mod constant.

Ramona Gabor, în urmă cu un an, a deschis, în Dubai, o afacere cu parfumuri arăbești. Modelele de parfum sunt zece la număr, iar o sticluță are 100 de ml, un singur parfum costând 755 de lei, conform playtech.ro. Aceasta a stat de vorbă cu jurnaliștii de la click.ro și a povestit despre modul în care afacerea sa a luat naștere, dar și despre viața ei personală, spunând că îmbrăcarea rochiei de mireasă nu este o prioritate pentru ea.

„Mi-am lansat în luna noiembrie această colecţie de parfumuri, Gabor Prive, branduri speciale şi unice care sper să le placă multora. Acest proiect a luat naştere acum vreo doi ani. Mă gândeam atunci să fac un singur parfum care să îi poarte numele mamei mele, un parfum care să îmi amintească de ea şi căreia ei i-ar fi plăcut foarte mult.

Pe parcurs, ideea s-a extins şi am ajuns la zece parfumuri diferite. Momentan, am lansat doar cinci pe piaţă însă în luna decembrie urmează să lansez încă alte cinci parfumuri. E un proiect foarte special pentru mine.

Am avut începuturi modeste însă acum simt că da, am tot ceea ce îmi trebuie în Dubai, mi-am cumpărat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectată suficient de bine pentru a îmi dezvolta afacerea, nu cred că-mi mai trebuie nimic din punct de vedere financiar…

Însă, din punct de vedere emoţional, probabil singurul lucru care ar lipsi acum este un partener de viaţă şi o familie, dar nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea”, a spus cea mai mică dintre surorile Gabor, în urmă cu ceva timp, pentru cei de la click.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies