Home Stiri mondene Iată gestul lui Mihai Morar care a indignat multă lume! „Nu cred așa ceva, asta chiar mi-e greu să înțeleg”

Iată gestul lui Mihai Morar care a indignat multă lume! „Nu cred așa ceva, asta chiar mi-e greu să înțeleg”

de Clara

Mihai Morar a declarat, e curând, că a fost naș de botez, dar nu oricum, ci în mediul online. Multe persoane s-au arătat indignate de acest lucru și au spus că Taina Botezului ar trebui efectuată ca atare, în biserică.

„SIMPLU ȘI FAIN. NAȘI DE BOTEZ, ONLINE. 💫 Am 40 azi, dar n-am mai făcut asta până acum… De ziua mea, am botezat pe ZOOM. Se poate orice în izolare, m-am prins. Dimineață, am lansat cartea de acasă. Iar acum, tocmai ce am fost nași de creștinare pentru Aris.

💙 Mulțumim pentru «conexiune«, @olga_popa_oficial și @claudiuilioiu. Aris, să te ocrotească Sfânta Parascheva, cum l-a ocrotit pe Nașu’ din ziua în care s-a născut, până azi, la 40. 💫🙏”, a scris acesta pe rețelele sociale.

„O să se ajungă să se facă copii prin Bluetooth”, „Dar, cu tot respectul, mă depășește înțelegerea actului de botez pe Zoom!!!!!!”, „Câtă tristețe într-o singură poză!”, „Nu cred așa ceva, asta chiar mi-e greu să înțeleg”, „Clar… am ajuns să ne căsătorim și pe Zoom… un pistol, frate ..!”, „Ce vremuri trăim…”, sunt doar o parte dintre comentariile pe care omul de radio le-a primit din partea internauților.

În urmă cu ceva timp, Mihai Morar a vorbit despre cum a fost afectat de către pandemie, deoarece nici el nu a scăpat. „Eu nu sunt nici cel care poate să oprească pandemia, dar pot să fiu cel care poate maxim să oprească răspândirea ei. Nu e în controlul meu și, atunci, de ce să mă încarc eu cu toate lucrurile astea, cu toate teoriile conspirației și așa mai departe?

Nu avem leac în momentul ăsta și, atunci, de ce să fiu eu cel care să îmi afectez viață din cauza acestor lucruri? Normal că m-a afectat! M-a afectat și financiar și emoțional, dar încerc să reduc cât mai mult costurile sau efectele pandemiei asupra mea”, a spus acesta…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies