Home Stiri mondene Iată în ce ipostaze apare fiica lui Alin Oprea pe internet!

Iată în ce ipostaze apare fiica lui Alin Oprea pe internet!

de Buinoschi Andreea

Larisa și Alin Oprea au decis să pună punct mariajului de 22 de ani, după ce femeia a aflat de amanta bărbatului. După ce aceste lucruri au ajuns în atenția presei, amândoi au început să se acuze reciproc de infidelitate. Mai mult decât atât, chiar și copiii au fost prinși la mijloc.

Scandalul dintre cei doi s-a mutat și la televizor, unde Alin Oprea a făcut destăinuiri uimitoare. Melissa, fata lor, a intrat în direct și i-a adresat mai multe cuvinte dure tatălui său, învinovățindu-l pentru situația în care se află întreaga familie. „Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână”, a declarat aceasta, în cadrul emisiunii XNS.

După auzul acestor cuvinte, Alin Oprea s-a apărat, spunând că nu avea cum să ia legătura cu soția sa și nici cu cei doi copii ai lor: „Cum să vin acasă dacă nu puteam să intru, dacă toate telefoanele erau închise, ale ei și ale copiilor? Ei sunt influențați, așa cum vrea ea. Iubesc pe copilul acesta mai mult ca pe ochii din cap”.

În tot acest scandal, care pare să nu se termine prea curând, Melissa este de partea mamei sale. Drept dovadă, aceasta a încărcat o poză cu un desen făcut de ea când avea cinci ani, unde vorbea despre cât de mult o iubește pe cea care i-a dat viață: ”I love you, mami. When I look in your eyes I see only sun” – quote by me at five years old:), (n. red.: „Te iubesc, mami. Când mă uit în ochii tăi, văd doar soare ” – citat de mine la cinci ani)…

Fata lui Alin Oprea îi calcă pe urme. Aceasta este extrem de talentată și, în prezent, studiază la cel mai bun liceu de muzică din Londra.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies