Home Stiri mondene Iată în ce țară plănuiau Meghan și Harry să se mute încă din anul 2018!

Iată în ce țară plănuiau Meghan și Harry să se mute încă din anul 2018!

de Buinoschi Andreea

Anul trecut, Ducii de Sussex au decis să plece din Familia Regală a Marii Britanii și să se mute în America, renunțând la îndatoririle lor regale. Cu toate acestea, dorința lor de a se muta se pare că era mai veche, doar că a fost pusă în aplicare mai târziu.

Reprezentantul Reginei în Noua Zeelandă a declarat că Prințul Harry se gândea încă din anul 2018 să se mute în țara respectivă, alături de Meghan. În cadrul unei vizite oficiale pe care a trebui să o facă în Noua Zeelandă alături de Meghan, cei doi au rămas plăcut surprinși de ceea ce oferea statul respectiv.

Mai mult decât atât, dorința de a se muta era atât de puternică, încât se gândeau dacă ar fi un mediu propice pentru a-și crește copiii, chiar dacă vizita a fost făcută cu ceva timp înainte ca Archie, primul lor copil, să vină pe lume.

„Îmi amintesc că tocmai fuseseră la Parcul Național Abel Tasman când ne-am așezat și am băut ceva și au spus că își pot imagina că trăiesc într-un loc ca acesta și s-au întrebat dacă credem că va fi, teoretic, posibil. Chiar și posibil pentru ca ei să aibă un loc în Noua Zeelandă. Am spus: «Sigur. Ar fi bine. Există o mulțime de oportunități de a trăi în Noua Zeelandă». Dar ar fi ceva ce ar trebui să exploreze.

Se uitau la modul în care își pot crește familia. Și, evident, au luat câteva decizii de atunci. Am crezut că sunt un cuplu minunat și sper că au un viitor minunat acolo unde sunt. Mi-a spus de câte ori am văzut-o că i se pare interesant să aibă o perspectivă personală asupra a ceea ce se întâmplă”, a declarat Patsy Reddy, guvernatorul, conform msm.com, relatează playtech.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies