Home Stiri mondene Iată în ce vilă s-a retras Dragoș Săvulescu, după ce a fost condamnat la pușcărie!

Iată în ce vilă s-a retras Dragoș Săvulescu, după ce a fost condamnat la pușcărie!

de Buinoschi Andreea

Deși a trecut prin momente destul de dificile, acestea nu par să îl fi afectat foarte tare pe Dragoș Săvulescu. Acesta se bucură de tot luxul din Grecia, alături de iubita sa.

În urmă cu ceva timp, Dragoș a fost condamnat la cinci ani și jumătate de închisoare cu executare într-un dosar al retrocedărilor efectuate ilegal pentru niște terenuri de pe litoralul românesc, din stațiunile Mamaia și Constanța.

Vila în care acesta locuiește îl face să scoată, potrivit click.ro, lunar, 87.500 de euro din buzunar și se află la doar trei km de centrul din Mykonos. Locuința dispune de opt băi și de opt dormitoare, iar fiecare cameră are jacuzzi. Mai mult decât atât, aceștia pot beneficia de serviciile unui bucătar, pot avea pază asigurată și servicii spa de înaltă calitate.

Acesta a părăsit România înainte ca decizia de condamnare să fie pronunțată. Timp de aproape un deceniu, Dragoș a fost acționar al clubului Dinamo și, în anul 2011, în luna mai, a devenit președinte-delegat al echipei, în urma negocierilor cu Cristi Borcea.

Acesta are 47 de ani, tatăl său este un fost angajat al instituției prezidențiale, iar averea sa colosală a fost construită pe baza unor tranzacții ale unor terenuri ce au ridicat destul de multe semne de întrebare. Conform playtech.ro, acesta se pare că ar fi achiziționat terenuri din jurul Capitalei la prețuri mici, iar sumele mari ar fi venit în urma unor procese câștigate de către acesta…

„Am făcut bani 70-80% din imobiliare. Înainte de boom! Am vândut casa profei de biologie şi am rămas cu 3.000 de dolari. De două mii mi-am luat un Opel Kadett. Eram singurul băiat ce venea la şcoală cu maşina. O umpleam cu fete la întors!”, a spus acesta, în urmă cu mai mulți ani, în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la Evenimentul Zilei.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies