Home Stiri mondene Iată la ce metodă apelează Gabriela Prisăcariu atunci când copilul ei plânge!

Iată la ce metodă apelează Gabriela Prisăcariu atunci când copilul ei plânge!

de Buinoschi Andreea

Recent, Gabriela Prisăcariu a trebuit să plece de acasă și l-a luat și pe cel mic cu ea. Bebelușul a început să plângă în mașină, iar soția lui Dani Oțil a spus ce face ea în acest caz.

„Ce faci când plânge copilul în mașină? Dai muzica mai tare, ca să nu-l mai auzi”, a spus Gabriela Prisăcariu, glumind, pe pagina sa de Instagram.

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine…
Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii).

Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu două medalii la Olimpiada din 2040… dar tu.
Am șters următoarele trei idei, pentru că orice scriu acum cu un nod în gât și cu o bere în nas… sună a versuri de manele. Jur! Hai că închei! Dar, dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei Bac-ul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de caca…

P.S. Când o să afli de Spider-Man, Superman, Batman… Să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris Dani Oțil pe rețelele sociale.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies