Home Stiri mondene Iată motivul pentru care Adela Popescu și Dan Bordeianu au decis să nu mai formeze un cuplu

Iată motivul pentru care Adela Popescu și Dan Bordeianu au decis să nu mai formeze un cuplu

de Clara

În urmă cu mai mulți ani, Adela Popescu și Dan Bordeianu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. Pe cât de mare a fost iubirea dintre ei, pe atat de dureroasă a fost despărțirea. După ceva timp de la despărțire, Dan Bordeianu a vorbit despre separarea lor.

„Sunt recunoscător pentru apariția în telenovele. Am învățat să nu mai bag în seamă ce vorbește lumea, acele păreri vin din frustrări. M-am despărțit de Adela Popescu pentru că s-a terminat, s-a dus, s-a consumat. Drumurile s-au despărțit, ea a rămas în sistemul ăla și eu am mers mai departe. Separarea joburilor a fost un factor. E un mediu în care trăiești și se consumă acea relație”, a declarat Dan Bordeianu în urmă cu mai mult timp, conform celor de la spynews.ro.

Adela Popescu a fost invitata de săptămâna aceasta a lui Mihai Moraru. În cadrul podcast-ului organizat de către omul de radio, actrița a vorbit despre relația cu Radu Vâlcan și copiii pe care îi au împreună.

„Eu am avut parte de tot succesul din lume fără să mi-l fi dorit. Am jucat în serialele cele mai urmărite din această țară, timp de 11 ani, zi de zi. Întotdeauna m-am uitat la mine ca la un caz, eu nu am fost niciodată acolo. (…) Succesul ăla nu eram eu! Toate lucrurile care au fost catalogate drept eșec în viața mea au fost pași înainte către ceva mai bun!

Radu de la început m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă. M-a făcut să fiu o soție bună prin faptul că m-a valorizat, m-a pus pe un piedestal.

Nu știu dacă copiii mei sunt bine crescuți. E subiectul care mă consumă cel mai mult. Nu-mi dau seama dacă energia casei este cea care construiește caracterul unui copil. Copiii devin ceea ce văd și, atunci, nu cumva ar trebui noi să ne direcționăm atenția și obiceiurile în funcție de ce ne dorim de la ei ca rezultat?!”, a spus Adela în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies