Home Stiri mondene Iată motivul pentru care Adela și Radu Vâlcan nu au mai plecat în vacanță!

Iată motivul pentru care Adela și Radu Vâlcan nu au mai plecat în vacanță!

de Clara

Peste câteva zile, Adela Popescu și Radu Vâlcan vor sărbători șase ani de la nuntă. Aceștia serbau într-un mod inedit în fiecare an, dar, de data aceasta, lucrurile s-au schimbat.

„Avea și Adela nevoie de o ieșire, dar nu ne-am mai dus la Roma. Păi cum să mergem la Roma când astăzi avem un eveniment important, de familie, la Dobrușa?

Ca să ajungi la Dobrușa, trebuie să treci prin Mădulari, Măciuca, apoi parcurgi Lungești, Crețeni și așa mai departe și ajungi la Dobrușa. Deci nu e glumă, localitățile astea chiar există și chiar în ordinea asta”, au declarat cei doi soți pe rețelele sociale.

„Am ajuns la 6:00 la spital. Col șters. Îmi doream tare de tot epidurala, așa că, fiind a treia naștere și bănuind că lucrurile se vor precipita, toată lumea se grăbea.

Am ajuns în salon, m-am pregătit, apoi mers în sala de nașteri pentru epidurală. Deja eram și mai dilatată, contracții dureroase și dese, așa că s-a hotărât să nu mi se injecteze cantitate mare de anestezie, doctorița mea, Anca Sultan, nedorind să mai am pic pe expulzie.

E important să simți contracția în plin, astfel încât să poți împinge în climaxul ei.
După injectare, s-a așezat puțin liniștea. Foarte puțin. Mă dilatasem deja serios, ajunsesem la opt, efectul anesteziei trecea, eu eram în agonie. Foarte repede am ajuns la dilatație maximă, contracții de intensitate de 100%, deci, după experiențele trecute, urma expulzia.

Mă tânguiam și imploram pentru încă puțină anestezie. Sigur că nu mai era posibil. Dar nu înțelegeam de ce durează atât. Am simțit că mă prăbușesc când am aflat că bebelușul era încă sus, nu voia deloc să coboare, în condițiile în care eu simțeam că nu mai pot”, a declarat Adela, la scurt timp după ce a adus pe lume al treilea copil…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies