Home Stiri mondene Iată motivul pentru care Alin Oprea a decis să divorțeze!

Iată motivul pentru care Alin Oprea a decis să divorțeze!

de Buinoschi Andreea

După ce au trecut 22 de ani de când și-au unit destinele, Alin și Larisa au considerat că nu mai au niciun motiv pentru a rămâne împreună și au decis să divorțeze. Așadar, în cel mai scurt timp, Larisa și Alin vor ajunge în fața notarului, pentru a semna actele de divorț. În prezent, fiecare își vede de viața lui și se acomodează cu noul statut.

Potrivit celor de la Click.ro, divorțul a fost cauzat de o altă femeie care, de fapt, este nimeni alta decât iubita lui Alin. Din cauza distanței dintre cei doi, acesta a ales să își aline dorul în brațele unei alte femei.

„De ceva timp, Alin are o altă parteneră. Distanța nu e bună în căsnicie și, probabil, soția lui și-a asumat acest lucru. Ce bărbat din lumea asta poate să stea singur, să își facă de mâncare, curățenie și să își spele hainele, ca să nu mai zicem de alte lucruri firești?!”, a spus cineva din anturajul celor doi.

Fanii și-au exprimat și ei gândurile și i-au lăsat Larisei câteva comentarii pe Facebook: „Sa știi că nu numai copiii sunt perfecți. Sunteți o familie perfectă cu toții, sunteți niște frumoși, să nu-l uităm pe Alin”.

Chiar Larisa a fost cea care a confirmat separarea dintre aceasta și soțul ei. Fosta sa soție a postat o poză în care apar doar cei doi copii, nu și Alin, iar fanii au înțeles imediat despre ce este vorba.

„Atunci când există sentimente, comunicare și interese comune, lucrurile sunt destul de ușor de menținut. Larisa stă în Londra și copiii sunt tot acolo la școală. Melisa e încă minoră și trebuie să stea cu ea acolo, iar eu îmi desfășor activitatea aici. (…) Nu e o formă ușoară de conviețuire, dar este singura benefică pentru copii”, le-a spus Alin celor de la Antena Stars…

Sursa

Sursa

Sursa

 

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies