Home Stiri mondene Iată motivul pentru care Andreea Bălan nu reacționează la atacurile lui George Burcea!

Iată motivul pentru care Andreea Bălan nu reacționează la atacurile lui George Burcea!

de Buinoschi Andreea

Andreea Bălan și George Burcea au decis să pună punct relației acum mai bine de șase luni și, de atunci, fiecare dintre ei și-a văzut de viață în continuare, singura lor preocupare comună fiind cele două fetițe ale lor.

După ce Andreea a transmis mesaje cu subînțeles fostului său partener, acum George a ieșit la înaintare și face declarații explozive despre fosta sa nevastă. Fanii se miră de ce artista nu reacționează în vreun fel și se comportă ca și când nimic nu s-a întâmplat, dar adevărul a ieșit la iveală.

„A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura”, a spus George Burcea.

Chiar și Anna Lesko a fost de partea actorului și a declarat că o persoană publică nu face bine dacă își expune viața personală: „Eu nu cred că George a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei. Asta e doar în capul ei. Oricum, Andreea crede că toată lumea profită. Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când ești artist. Artistul nu trebuie să cerșească empatia!”.

Acum, surse apropiate Andreei le-au spus celor de la WOBWiz.ro. motivul pentru care artista nu reacționează în niciun fel: „Andreea Bălan s-a sfătuit cu apropiații ei și nu mai vrea să vorbească deloc despre George Burcea. Este dezamăgită de comportamentul lui, dar preferă să discute despre ce a făcut și face el în fața judecătorilor, la înfățișările pentru divorț pe care le va avea lunile viitoare, până la pronunțarea sentinței. Știe că, dacă îl bagă în seamă, el va încerca și mai mult să îi terfelească imaginea cu jumătăți de adevăruri și cu victimizarea pe care o face acum la televizor. Așa că, Andreea a decis să își vadă de viața ei, să se ocupe de fetițele pe care le are și să încerce să își trăiască, în liniște, povestea de dragoste cu Tiberiu Argint”…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies