Home Stiri mondene Cove, acuzat de violență domestică de fosta soție. ”Dacă s-ar fi purtat așa și acasă și-ar fi păstrat familia”

Cove, acuzat de violență domestică de fosta soție. ”Dacă s-ar fi purtat așa și acasă și-ar fi păstrat familia”

de Buinoschi Andreea

Fosta soție a lui Cove l-a acuzat pe acesta de violență fizică, dar și verbală, spunând că anumite probleme pe care acesta le are l-au făcut să aibă un comportament greșit.

„Dacă la bătaia de acum câteva zile, atunci când Cove m-a lovit cu pumnul în cap, fără să țină cont că-l țineam în brațe pe Bogdan, băiatul nostru, nu am niciun martor, există totuși o persoană care a asistat la unul dintre actele lui de violență.

Nimeni n-ar crede că acest bărbat își poate lovi soția, care-și ținea copilul în brațe, la numai două luni după ce a devenit tată. Și nu s-a întâmplat doar o dată, ci s-a repetat chiar în prezența unei persoane străine. Cea care a văzut cum mă bătea Cove este chiar bona copilului.

Cove are o problemă. Este frustrat, a ținut morțiș să mă îngroape și pe mine și să mă transforme într-o frustrată. Tot ce-mi reproșa el mie era, de fapt, o caracterizare a lui. De fiecare dată, pentru fiecare ceartă, eu eram vinovată. Recunosc că ne-am bălăcărit reciproc, dar, în opinia mea, nu trebuie să se ajungă la violență niciodată.

Niciodată nu și-a cerut scuze după ce m-a bătut. Spunea doar că eu l-am provocat. Nu este capabil nici să conducă o familie, nici să o țină”, a spus Maria Movileanu atunci când au divorțat, conform wowbiz.ro.

„Am citit cu stupoare declarațiile Mariei date către presă. Nu vreau să intru în acest joc murdar al fostei mele soţii. Explicația pentru apariţia acelei scrisori deschise e că eu, în urmă cu două săptămâni, am decis să cer în instanţă dreptul de a avea acces la copilul meu. Drept ce mi-a fost în permanenţă limitat şi îngrădit de fosta soţie”, a spus Cove, conform playtech.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..