Home Stiri mondene Iată motivul pentru care Dana Budeanu a divorțat de tatăl copiilor ei!

Iată motivul pentru care Dana Budeanu a divorțat de tatăl copiilor ei!

de Buinoschi Andreea

Deși este foarte activă în mediul online și se dă cu părerea despre orice, Dana Budeanu este extrem de rezervată în ceea ce privește viața de familie. Aceasta nu vorbește foarte des despre copii sau despre ea, dar, de data aceasta, a povestit de ce a divorțat de primul său soț.

În urmă cu opt ani, controversata vedetă punea punt relației cu Radu Budeanu. Acum, aceasta a dat un interviu și a explicat care au fost motivele care au împins-o să facă acest gest. „Nu mai sunt măritată. Acum opt ani eram singură. Știi ce nu s-a schimbat de atunci? Sunt tot ultima pe lista vieții mele. Sunt la fel. Și nu cred că asta trebuie să se schimbe”, a declarat designerul de modă, pentru mai multe televiziuni.

„Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie. Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. (…) Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi”, a continuat aceasta.

Într-un interviu dat celor de la life.ro, Dana Budeanu a spus ce crede ea despre fericire: „Din păcate, oamenii nu mai au timp cu vieţile lor. Vor să ajungă într-un singur punct: la fericire. Dar repede! Pentru că ei sunt ok, au o casă ok, o viaţă socială ok, un job ok, mi-am luat şi pantofii ăia, şi rujul ăla şi… acum? Unde e fericirea? Că am 30 de ani şi unde e fericirea? E ok, trebuie să stai un minut, să te gândeşti la viaţa ta şi să-ţi răspunzi la o singură întrebare: ce te face fericit, de fapt? Atât! Dacă mâine va fi sfârşitul lumii şi lumea ar afla, 99,9 % din populația acestui glob nu şi-ar petrece ultima zi cu persoana cu care sunt”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies