Home Stiri mondene Iată motivul pentru care Delia nu s-a căsătorit cu Edi Iordănescu!

Iată motivul pentru care Delia nu s-a căsătorit cu Edi Iordănescu!

de Clara

În anul 2006, chiar când toată lumea se aștepta să o vadă pe artistă în rochie de mireasă, aceasta și iubitul său de la acea vreme, Edi Iordănescu, s-au despărțit. Deși aceștia au avut o relație de doar un an, toată lumea a văzut povestea lor de dragoste ca fiind foarte serioasă.

Edi Iordănescu a spus că el nu a vrut să se însoare cu Delia deoarece programul pe care aceasta îl avea era extrem de încărcat, lucru ce nu le permitea să petreacă suficient timp împreună.

„Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani, dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem”, a mărturisit acesta în urmă cu ceva vreme pentru cei de la viva.ro.

În urmă cu puțin timp, artista a mărturisit că, deși este persoană publică, merită să aibă control asupra a ceea ce decide să facă cu propria viață, fără a cere voie nimănui și fără să fie trasă la răspundere.

„De multe ori, nu îmi pasă ce spun ceilalţi, nu citesc ştirile care apar despre mine – când mai aflu lucruri care se scriu despre mine, de regulă, primesc linkurile de la oamenii din jurul meu. Mai citesc comentariile pe Social Media de la postările mele şi le mai răspund celor care îmi scriu. Dar, în rest, de atât timp de când sunt artist, m-am obişnuit cu expunerea. Nu spun însă că e normal să fii criticat doar pentru că eşti persoană publică şi că ni se spune adesea să ne asumăm acest rol, acest statut. Da, ni-l asumăm ca artişti, ca performeri, dar nu ca oameni care trebuie să dea explicaţii şi să se justifice pentru orice lucru pe care îl fac”, a spus artista în cadrul Weekend Adevărul…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies