Home Stiri mondene Iată motivul pentru care Gina și Smiley nu s-au căsătorit încă!

Iată motivul pentru care Gina și Smiley nu s-au căsătorit încă!

de Clara

În anul 2011, Gina Pistol a fost la doar un pas de a se mărita cu iubitul de la vremea respectivă, Nicola, cel cu care a avut o relație de mai bine de șapte ani. Cu toate acestea, chiar în momentul în care ar fi trebuit să ajungă în fața altarului, relația se destrămase.

Așadar, se poate ca unul dintre motivele pentru care Gina Pistol și Smiley să nu fi ajuns în fața altarului este teama ei ca lucrurile să nu se repete.

„Aspectele profesionale le țin profesionale. Adică, prefer să rămână în sfera asta. De obicei, eu decid asupra proiectelor muzicale, desigur, alături de echipa mea. Acum, evident că îi cer și părerea Ginei, dar e încă o părere. Am încredere în gusturile muzicale ale Ginei însă, în alegerea pieselor și ce ține de ele, eu decid, oricum.

Ca proporție, în jur de o jumătate din proiectele la care lucrez alături de echipa mea ies la lumină. Țin să spun că muncim destul de mult în studio. Am aproape o mie de piese lansate până acum, în calitate de autor, și munca mea nu se oprește aici”, a spus artistul pentru cei de la unica.ro.

„Gina îmi spune: «Băi, tu eşti testul meu de răbdare». Deci, eu pentru ea am fost un test de răbdare, ea a devenit mai răbdătoare, a devenit mai aşezată, mai echilibrată. Pentru că e mai vulcanică, mai colerică ca temperament, iar eu te pot scoate din sărite foarte uşor. Eu sunt foarte calm, dar cumva te scot din sărite prin felul meu de a fi. De multe ori sunt absent, deşi sunt acolo.

Plec departe o oră, două, trei, n-ai ce să vorbeşti cu mine, sunt atent la foarte multe lucruri. Plec zile întregi, o lună, două, te miri pe unde. Adică nu e uşor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva, am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare”, a spus Smiley în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies