Home Stiri mondene Iată motivul pentru care „Mireasa” va fi prezentată de Simona Gherghe!

Iată motivul pentru care „Mireasa” va fi prezentată de Simona Gherghe!

de Clara

După ce Diana Dumitrescu ar fi gafat de mai multe ori, conform cancan.ro, șefii Antenei au decis că este timpul ca Simona să se întoarcă la cârma emisiunilor. Așadar, aceasta i-a luat locul fostei prezentatoare, în ciuda încercărilor Dianei de a repara situația.

Emisiunea va începe pe data de 5 septembrie, iar cei din jur au vorbit despre reacția fostei prezentatoare când a aflat că a fost schimbată: „Au decis să o pună pe liber după ce a gafat în câteva rânduri. Diana nu se descurca în postura de prezentatoare. Astfel, a fost înlăturată și în locul ei au adus-o pe Simona Gherghe. Nu se descurca deloc. Când a primit vestea, Diana a plâns minute în șir în culise”.

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei.

Iar revenirea o fac în stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua «Mireasa», am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-mă, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!”, a spus Simona Gherghe.

Așadar, fanii acesteia au un motiv de bucurie. Prezentatoarea lor preferată va reveni pe micile ecrane și va prezenta una dintre cele mai urmărite emisiuni de tip matrimonial, Mireasa. Chiar dacă acest lucru nu i-a picat deloc bine Dianei, se pare că noua postură i se potrivește de minune Simonei…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies