Home Stiri mondene Iată motivul pentru care Radu Vâlcan a plecat de acasă!

Iată motivul pentru care Radu Vâlcan a plecat de acasă!

de Clara
  • Radu Vâlcan a fost plecat de acasă, pentru a participa la un maraton caritabil.
  • Adela a rămas acasă, împreună cu cei trei băieți ai cuplului.
  • Cu toate acestea, prezentatoarea s-a descurcat foarte bine.

Radu Vâlcan a plecat de acasă două zile, pentru a participa la un maraton caritabil, în vederea strângerii de fonduri pentru Comitetul Național Paralimpic. În aceste zile, Adela a rămas acasă, pentru a avea grijă de cei trei copii.

Atunci când s-a întors, prezentatorul a postat o fotografie cu Adela în timp ce dansa și s-a bucurat de felul în care a găsit-o. „Am fost plecat două zile și am găsit-o așa. Nu mai plec, gata!”, a scris Radu în mediul online.

Adela Popescu a vorbit despre problemele dintre ea și Radu

„Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa.

Însă, când simţim că se prelungește starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm”, a spus Adela, potrivit celor de la cancan.ro.

Adela Popescu a vorbit despre greutățile vieții cu trei copii

„Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi, dar atunci intervine cel mai puţin obosit şi preia frâiele. Un ajutor uriaş, poate chiar unul dintre motivele pentru care am avut curajul să facem trei copii, a fost disponibilitatea totală a mamei mele. Fără ea, nu ştiu cum am fi reuşit.

Avem o doamnă din Filipine care ne ajută de aproximativ nouă luni. Iniţial, ea a venit cu scopul de a ne ajuta cu menajul, dar este extraordinar de pricepută şi de utilă şi când vine vorba de bebeluş. E calmă, atentă şi de încredere. Limba nu este un impediment, dimpotrivă. Vedem asta ca o oportunitate să înveţe copiii, de mici, limba engleză.

Acum, mai degrabă, mă simt mai obosită decât imediat după ce am născut. Cum ar veni, e normal după şase ani de burţi, naşteri şi alăptări”, a spus Adela pentru cei de la viva.ro, îm urmă cu ceva timp.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies