Home Stiri mondene Iată motivul pentru care Răzvan Fodor nu a mai urcat pe scenă de peste 10 ani!

Iată motivul pentru care Răzvan Fodor nu a mai urcat pe scenă de peste 10 ani!

de Buinoschi Andreea

Răzvan Fodor s-a bucurat de un mare succes în ceea ce privește cariera muzicală, dar acest lucru a durat doar șase ani, deoarece a fost obligat de mai mulți factori externi să renunțe.

Pe lângă faptul că piesele pe care le-a scris nu au mai intrat pe radio, se pare că multe doamne și domnișoare îl idolatrizau, lucru ce i-a făcut pe iubiții și pe soții acestora să îl amenințe pe Răzvan Fodor. Din cauza acestor evenimente, soțul Irinei a trebuit să se reprofileze.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Răzvan Fodor a fost invitat în cadrul unei emisiuni online și a vorbit despre mai multe lucruri personale, printre care s-a numărat și modul în care gestionează sectorul financiar. Acesta a povestit că nu au dus-o mereu bine din punct de vedere economic și că lucrurile s-au văzut altfel chiar din interiorul familiei lor.

„Am avut niște ani în care am stat mai mult acasă cu copilul, și eu, și Irina. Aveam amândoi câte două proiecte de colaborare. Adică eu aveam 45 de zile de filmare de la un alt post de televiziune și Irina avea 20 de zile de filmare și apoi alte 30 de zile altădată. Nu pot să spun că ne dădeau banii afară din casă.

După cei doi ani în care Irina n-a mai muncit așa și eu am avut altfel de proiecte, copilul a uitat că mama lui s-a dus la muncă vreodată. Copilul nostru i-a spus Irinei că nu își aduce aminte că mami a muncit. Deși, până pe la cinci ani, Irina a lucrat într-o emisiune TV. De când a născut, s-a angajat acolo. Copilul a crezut că mami venea la opt seara acasă, că pleca în delegație”, a declarat Răzvan Fodor în cadrul podcast-ului lui Speak, fostul coleg din Asia Express…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies