Home Stiri mondene Iată motivul pentru care Smiley și Gina nu se căsătoresc!

Iată motivul pentru care Smiley și Gina nu se căsătoresc!

de Buinoschi Andreea

Bunica Laurei Cosoi a vorbit, în urmă cu mai mult timp, despre motivul despărțirii dintre Laura Cosoi și Smiley. Se pare că artista a vrut să se mărite cu acesta, dar Smiley nu crede în căsătorie, iar acest lucru a făcut-o să își dorească despărțirea. Acesta se pare că este și motul pentru care Gina și iubitul ei nu au ajuns în fața altarului, deși au un copil.

L-am cunoscut pe Smiley, aici, la noi pe terasă. Am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei când a zis hai să ne căsătorim nu mi-au placut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa. Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea foarte mult la publicitate și la bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!

După ce Smiley i-a spus că nu-și citește căsătoria până la 40 de ani, Laura l-a luat pe nepotul meu și s-a dus cu mașina unde are el (n.r. Smiley) casa, lângă o mănăstire, lângă București. Când a venit Smiley acasă a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: rămânem prieteni, atât, gata! A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Pacurari. Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: mamă Marioara, dacă ai ști, după concert ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat 5 sticle de wihsky și ne-a imbătat pe toți, numai el nu a băut.

Și m-a rugat: Laur vorbește cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbește cu ea! Mamă, a plâns Smiley după Laura”, mi-a zis nepotul. Zic, ce sa îi fac dacă el nu vrea să se căsătorească. Adică sa rămână tot așa, că el acum e în vogă, câștigă și are publicitate. Laura a considerat că dacă publicitatea și câștigul sunt mai importante decât căsătoria lor să rămână cu ele. Atunci a intervenit Cosmin, care deja era fan-ul Laurei”, a spus bunica Laurei Cosoi pentru cei de la wowbiz.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies