Home Stiri mondene Iată motivul pentru care Viviana și George Burcea nu se afișează împreună!

Iată motivul pentru care Viviana și George Burcea nu se afișează împreună!

de Clara

Deși toată lumea știe că cei doi nu sunt doar prieteni, niciunul dintre ei nu se afișează public cu celălalt, deoarece riscă să fie amendați.

Conform celor de la wowbiz.ro, filmările pentru emisiunea Ferma s-au terminat de câteva săptămâni, iar aceștia continuă să fie la fel de apropiați și în spatele camerelor de filmat. Cei care nu le-au dat voie să se afișeze public sunt chiar cei de la PRO TV. Conform unor surse wowbiz.ro, dacă și în public vor fi la fel de afectuoși precum au fost în emisiune, riscă să plătească amenzi uriașe.

„Trebuie să se vadă la «Ferma» momentul în care ei decid să fie împreună, dacă va fi difuzat. Oricum, trebuie să se termine emisiunea pentru ca ei doi să își asume relația. În orice caz, deja sunt extrem de apropiați, sunt mai toată ziua împreună”, au declarat surse apropiate Vivianei, pentru sursa menționată mai sus.

„Viviana lucrează în Pro. Știe că, acolo, amenzile pentru nerespectarea contractelor chiar se dau. Ea este cea care a decis, chiar dacă George s-a opus, să fie mai discreți în perioada asta. Amenda pe care o au de primit dacă se afișează împreună e mare, depășește 10.000 de euro, iar Viviana nu are chef să scoată atâția bani din buzunar pentru că nu ar avea răbdare.

George e mai viteaz, a insistat, dar l-a liniștit Viviana, după ce i-a explicat că lucrurile pot fi făcute cu tact. Adică nu o deranjează dacă el pune o poză, două, din emisiune, când se sărută, dacă pune inimioare, dar nu vor să iasă în public. De aceea și postează imagini din același loc, cu aceleași cadru, dar nu se pozează împreună pe conturile sociale”, a continuat respectiva persoană…

Sursă

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies