Home Stiri mondene Iată pe ce dă Ion Țiriac 100.000 de euro în fiecare lună!

Iată pe ce dă Ion Țiriac 100.000 de euro în fiecare lună!

de Buinoschi Andreea

Ion Țiriac, miliardarul României, trăiește în lux și în opulență. Acesta cheltuie, în fiecare lună, 100.000 de euro pentru a-și întreține cele trei avioane și elicopterul personal.

Țiriac deține o companie aviatică, specializată în servicii de înaltă calitate, fiind perfectă pentru cei care trebuie să călătorească în interes de serviciu. Acesta are trei avioane private, dar și un elicopter, pentru care a trebuit să scoată din buzunar suma de 120 de milioane de euro.

Brevetul pe care omul de afaceri îl are îi permite să își piloteze singur avioanele, iar cel mai performant avion este deținut chiar de către el. Este vorba de un Bombardier G5000, a cărui valoare se ridică la 30 de milioane de euro.

În cadrul unui interviu acordat celor de la digi24.ro, Ion Țiriac a vorbit despre viața sa, spunând că ar fi putut lucra și în al domeniu, dacă nu ar fi fost un om de afaceri atât de iscusit. „Mă simt cu mulți ani… nu cu mulți ani, cu foarte mulți ani, pentru că ăștia care sunt, sunt numai cronologic, dar ăia biologic sunt de două ori atâta având în vedere ce am în spatele meu. Nu, nu am niciun gând colateral la vârsta asta, e o realitate.

Mă uit oarecum în spate și zic: aș fi făcut ceva diferit, probabil că da, orice om cu mintea la el nu poate să spună că a avut o viață perfectă. Dar, pe de altă parte, sigur că nu am avut nici o viață imperfectă. Dacă ai puțină minte, întotdeauna vrei să faci mâine un pic mai bine decât astăzi. Asta mi-a fost modul întotdeauna de când am fost la grădiniță, cred. Și cu asta am rămas și acum. Mâine e încă o zi, m-am oprit să muncesc, din păcate încă nu si nu sfatuiesc pe nimeni să facă la fel ca mine”, a mărturisit acesta, pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..