Home Stiri mondene Iata pe ce salariu se umilea Emily Burghelea la emisiunea Acces Direct!

Iata pe ce salariu se umilea Emily Burghelea la emisiunea Acces Direct!

de Arseni Ana
Iata pe ce salariu se umilea Emily Burghelea la emisiunea Acces Direct!

Emily Burghelea si-a dorit atat de mult sa devina cunoscuta, incat a acceptat acest post de asistenta in emisiunea moderata de Mirela Vaida pe un salariu relativ mic in comparatie cu sumele colosale cu care sunt platite prezentatoarele.

Se pare ca Emily Burghelea castiga in jur de 3000 de lei in fiecare luna in urma aparitiilor din emisiunea Acces Direct de la Antena 1.

Salariul este unul mult inferior altor salarii castigate de alte vedete care apar la televizor.

”Emily nu făcea pe asistenta pentru bani, acest aspect era prea puțin important pentru ea. I s-a spus de la început că postul de asistentă este o pistă de lansare pentru ea în lumea televiziunii, un domeniu la cre Emily a visat toată viața. Din câte știu eu, Emily nu depinde de acești bani, ea a fost mereu susținută de părinți”, a declarat o persoana care a lucrat cu Emily.

Iata pe ce salariu se umilea Emily Burghelea la emisiunea Acces Direct!

Aceleasi surse spun ca Emily castiga mai putin decat unii invitati in emisiune. Din pacate pentru fosta asistenta, aceasta a lucrat pe un salariu mic pentru a se afirma, insa in urma demisiei in direct si a incalcarii clauzelor de confidentialitate aceasta ar putea plati daune de zeci de mii de euro.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies