Home Stiri mondene Iată pe cine a dat Anamaria Prodan în judecată!

Iată pe cine a dat Anamaria Prodan în judecată!

de Buinoschi Andreea

Anamaria Prodan a scos artileria grea. Aceasta nu a îngropat securea războiului cu Dennis Man și vrea să îl facă să plătească, așa că a decis să îl dea în judecată.

Transferul acestuia a costat 13 milioane de euro și a avut loc la Parma, iar deoarece Anamaria nu s-a ocupat de el, a decis să rupă orice fel de legătură pe care o avea atât cu Gigi Becali, cât și cu jucătorul Dennis Man. Totul a început din cauza faptului că Prodanca era impresarul lui, doar că, atunci când a venit momentul transferului, fotbalistul a realizat totul cu ajutorul lui Giovanni Becali, iar Anamaria vrea daune morale.

„Avocații mei au totul pregătit, cine a greșit trebuie să plătească. Mie îmi pare tare rău că s-a ajuns aici, mai ales că am avut o relație deosebită cu Dennis și familia lui. Dar trebuie să îmi fac și eu dreptate.

Ce împăcare? Nici vorbă! Nu se pune problema, nu aș putea trece peste ceea ce mi-a facut un om căruia i-am fost mereu alături, mereu loială. Voi continua să lucrez cu aceiași jucători ca până acum, nu s-a schimbat absolut nimic”, a spus impresarul, potrivit spynews.ro.

Mai mult decât atât, se pare că Gigi Becali și soția lui Laurențiu Reghecampf au făcut un pact. Aceasta nu mai are voie să spună nimic public despre milionarul din Pipera, dar a decis să demonteze orice zvon care ar apărea legat de o posibilă împăcare între ei.

În cazul în care cei doi vor să ducă totul la un alt nivel, Becali ar trebui să îi dea Anamariei trei milioane de dolari, iar aceasta va pune punct oricărui contract pe care îl avea semnat cu jucătorii de la FCSB…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..