Home Stiri mondene Iată pe cine a pus ochii Dorian Popa! Vrea neapărat să fie a lui

Iată pe cine a pus ochii Dorian Popa! Vrea neapărat să fie a lui

de Clara

Dorian Popa este un nume foarte cunoscut în România. Cântărețul are o mulțime de fani, biletele la concertele sale se epuizează rapid, iar melodiile sale sunt mereu în trending.

Datorită acestor lucruri, dar și faptului că muncește foarte mult, Dorian a reușit să strângă destui bani cât să își satisfacă toate poftele. Așadar, acesta vrea să facă o nouă achiziție și, bineînțeles, va trebui să scoată peste 100.000 de euro din buzunar.

Noua lui achiziție va fi un Mercedes GLE 53 AMG și doar prețul de pornire este de 100.000 de euro. În funcție de dotările pe care vrea să le aibă mașina, Dorian va trebui să mai scoată câteva mii de euro de sub saltea. Ce i-a atras atenția artistului sunt posibilitatea bolidului de a atinge 250km/h, motorul de 2999 cm3 și cei 435 de cai putere.

Cu toate acestea, când a vrut să se urce în mașină, Dorian a întâmpinat o mică problemă: „Țăranul de la Domnești a zis: «Aoleu, nu pot să-i pun breloc?! Eu o pierd fără breloc». Am aflat ulterior că e un butonaș mic care te ajută. Asta este, mai trebuie să pui și întrebări cringe ca să înveți lucruri”.

Dorian Popa s-a mutat de câteva luni în noua lui casă, care l-a costat aproximativ 500.000 de euro. Artistul are o piscină, un foișor și o curte plină de pietre aduse tocmai din Grecia. Majoritatea obiectelor din casă sunt albe și este foarte strict în ceea ce privește curățenia.

Cariera lui Dorian este din ce în ce mai înfloritoare. A început să filmeze pentru mai multe show-uri, este invitat în mai multe emisiuni și, după succesul din serialul Fructul Oprit, a început să joace în Sacrificiul. Așadar, putem spune că Dorian Popa a ajuns foarte sus din punct de vedere profesional și, după cum putem observa, nu o duce rău nici în planul personal…

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies